Mathilde Aarland

Mathilde Aarland

Frisør

Inspo fredag: American Crew

Postet av Mathilde Aarland den 21. Mar 2014

Vi som jobber i Adam og Eva Ski elsker American Crew. Dette er et merke som er laget spesielt for menn, og har alt du trenger til å oppnå hvilken frisyre du vil med den pleien håret trenger. I salongen vår har vi et stort utvalg av Shampo, conditioner og styling og hjelper deg til å finne de rette produktene for deg, både når det gjelder pleie og styling. Bli inspirert av de hotteste trendene for menn i 2014. Ring 64 87 72 77 og bestill time i dag! Vi ønsker dere en super helg. Hilsen alle i Adam og Eva Ski.Hair Talk Extentions

Hair Talk Extentions

Postet av Mathilde Aarland den 18. Okt 2012

På tirsdag var Mathilde, Jin og Lidya på kurs med Ruhs Hair Talk og legger nå full extention i salongen på 30-60 minutter. Hair Talk er et revolusjonerende hair extention system som dramatisk forandrer prosessen med å sette på extention slik vi kjenner til i dag.

Systemet består av 100% ekte remy hår, som er montert på ultratynne fine selvklebende strips, som limes direkte på ditt eget hår. Alt håret er ferdiglagd i tresser, klare til bruk. Det kreves ingen spesielle verktøy eller avanserte apparater. Ingen individuelle knuter/fester eller varme som kan skade håret eller skape unødig slitasje. Skånsomt nok til at det passer selv til det aller tynneste, fineste hår. Håret kan brukes flere ganger, og du kan ta det av og på så mye du vil uten å skade ditt eget hår.

Hair Talk er ikke likt andre "teip" systemer på markedet, og kjennes ikke selv når du kjenner etter. Dette må prøves!

Kom innom salongen og bestill time for gratis konsultasjon hos Mathilde, Jin eller Lidya.Her ser man festene til extentionsene og hvordan det er festet. Ikke synlig, og veldig veldig tynt og lite.


Kilder: parykker.no Ruhs Hair Talk ExtentionsCleopatra Goes New York

Cleopatra Goes New York

Postet av Mathilde Aarland den 18. Sep 2012

Lærlingene i Adam og Eva er Elever, Junior Stylister, Stylister og Senior Stylister som ligger utrolig høyt over nivået. De går gjennom modultreninger som innebærer å bestå diverse oppgaver som for eksempel bob, herreklipp, klassisk farge, foliestriper mm. En gang i året har våre fantastiske spirer en visning hvor alle lærlingene i hver salong går sammen for å samarbeide på en modell. Denne høsten er det Cleopatra Goes New York som er temaet på visningen, og det vil bli harde bobber og harde farger som vil rocke catwalken i år.

Sted: Adam og Eva Skolen (Tøyenbekken 21, N-0185 Oslo)
Dato: 25. September 2012
Klokken: 21.00
Dørene åpnes kl20.30


Beautiful world

Beautiful world

Postet av Mathilde Aarland den 17. Sep 2012

Nyhet: Revita EPS Eyelash Growth Stimulator

Nyhet: Revita EPS Eyelash Growth Stimulator

Postet av Mathilde Aarland den 14. Sep 2012

Få lange, luksuriøse øyevipper som fremhever din attraktivitet for både kvinner og menn. Revita.EPS har makt til å forandre noens ansikt til det bedre. Revita.EPS er en cutting-edge behandling fra DS Labratories som er demonstrert gjennom klinisk forskning for at øyevippene skal vokse 25% lengre på bare fire uker. Mange brukere har også merket at tykkelsen og tettheten blir forsterket.

Kom innom oss på Adam og Eva Ski og kjøp Revita.EPS Eyelash Growth Stimulator til kun 599,-
Her finner du oss

Powered by: Bloc