Årets fineste julegave – makeover for to kunder!

Postet av Adam og Eva Ski den 23. Des 2015

WOW!

Vi fulgte Tonje og Tommy som vant Personal Shopper-konkurransen på Ski Storsenter en hel dag, der de fikk full makeover med frisør, makeup og flotte antrekk – og for et fantastisk resultat det ble!


Strålende Tonje og Tommy – de glade vinnerne!


Siv Anker Eriksen har lang fartstid som Personal Shopper, og ville gi sin kunnskap og kompetanse i julegave til noen som følte at de trengte en liten oppfrisking. I tillegg til full makeover, var en del av premien å vinne klærne og tilbehøret som Siv plukket ut – og som falt i smak hos vinnerne. Vinnerne vant til sammen varer og tjenester for hele 20.000 kroner!

Førjulstiden er kanskje ikke den tiden av året da folk flest har tid og overskudd til å fornye garderoben. Hva er vel da bedre enn å vinne hele sulamitten og bare nyte det å bli dullet med en hel dag?
Før-bildet av de heldige vinnerne
Sminke fra de flinke jentene på The Body ShopSiv guider og foreslår, og vinnerne prøver og fortellerSalong Edmund sørger for at vinnerne blir fine på håret
En frisørtime er aldri å forrakt, og Adam&Eva vet virkelig hva de gjør!
For en trekløver!


De blide vinnerne Tonje og Tommy er begge travle tobarnsforeldre på hver sin kant. Tonje er til daglig regnskapsfører, men begynner snart i ny jobb, så det passet derfor veldig bra å friske opp stilen litt akkurat nå. Tommy driver eget sandblåsningsfirma, og er vant til å ha møkk under neglene på jobb, men som han sa; han vil gjerne unne ‘konemor’ å se han i noe annet i arbeidsuniformen, nemlig joggebukser.Nydelige Tonje har fått: skinnskjørt fra Haust, topp og singlet fra Byoung, jakke i strikk fra Companys, poncho og Snø armbånd fra VIC , skoletter fra Sapatos, veske fra Morris, skjerf fra SMYK, farge og klipp fra Adam&Eva, makeup fra Body Shop, samt gaveposer fra Kicks, Rituals og Loccitane


Tøffe Tommy har fått: jeans fra Brandstad, skjorte fra Dressmann, genser fra VIC , belte og ytterjakke fra Bertoni, skoletter fra DNA, klipp fra Salong Edmund, samt gaveposer fra Kicks, Rituals og L’Occitane .
Det ble en utrolig hyggelig dag på oss alle sammen – med mye latter og glade og takknemlige vinnere. Forhåpentligvis stråler det gjennom på bildene :) Vår Personal Shopper vet virkelig hva hun driver med!


Takk til Brandstad, Dressmann, VIC , Bertoni, DNA, Salong Edmund, Kicks, Rituals og L’Occitane, Adam & Eva, Haust, Byoung, Companys, Sapatos, Morris, SMYK, Adam&Eva og The Body Shop – dere har vært helt strålende – og viktigst av alt oppi dette; tusen takk til vår flinke og skjønne Personal Shopper Siv!

Tusen takk til dere alle for at dere var med på å gi våre vinnere en fantastisk dag!POP UP STYLING

Postet av Adam og Eva Ski den 17. Des 2015

Trenger du å style håret ditt til jul, eller skal på fest i ferien?

Kom gjerne innom salongen eller ring 64 87 72 77 for å sette opp en styling time hos oss.

Vi har noen ledige timer igjen, så vær rask!
Julegavetips til HAN

Postet av Adam og Eva Ski den 17. Des 2015
Sliter du med å finne julegaven til mannen i huset?

Vi har alt av herreprodukter til både hår og hud.

Kom innom for en hyggelig handel.Løp og søk!

Postet av Adam og Eva Ski den 17. Des 2015

Adam og Eva Skolen begynner å fylle opp alle plassene ved Vårkullet 2016, med oppstart 5.januar.


Vi har rullerende opptak til alle plassene er fylt opp, så ønsker du å bli elev ved Adam og Eva Skolen, søk idag!


Les mer på vår hjemmeside, her finner du mer informasjon om skolen vår og nettsøknad.
www.skolen.adamogeva.no

Julegavetips til HENNE

Postet av Adam og Eva Ski den 9. Des 2015

Det er vanskelig å finne en gave til noen som har alt, vi tipser om gaver som alle har bruk for !


Til henne, din kjære datter, mor, svigermor eller venninne.

Gode hårprodukter, er alltid hyggelig å få og ikke minst en luksus i hverdagen som alle virkelig vil like. Men hva kjøper man?Hva med denne lekre hårserien fra Kerastase, passer til alle hår typer, tynger ikke og gir fantastisk glans. Oljene er en bestselger hos oss og vi kan garantere at dette er en gave som kommer til å glede.


Stylingjern fra Cloud Nine som vi vil tørre å påstå er de beste på markedet. Dette er en tang som hun vil ha glede av i mange år, og som i tillegg kan brukes til å rette, krølle, eller bølge med. Man har også mulighet til å justere temperaturen, noe som er helt genialt med tanke på at man minsker slitasje på håret!


Gavekort på en behandling hos oss. Her kan du selvfølgelig bestemme summen selv, slik at du kan gi henne den klippen/ fargebehandlingen hun så gjerne ønsker seg, men aldri prioriterer. Vi kan anbefale en brynstyling pakke med napping/forming og farging av bryn til 350,- Absolutt den perfekte venninne gaven.


Ønsker deg og dine en hyggelig førjulstid!

Vi har fortsatt noen ledige timer igjen til jul, bestill frisørtime nå! Kom innom eller ring salongen 64877277.Har du husket frisørtimen før jul?

Postet av Adam og Eva Ski den 16. Nov 2015
Ønsker du å freshe opp håret til julebord og jul? Vi har fremdeles noen ledige timer igjen, så vær rask!!

Du kan også kjøpe gavekort hos oss. Julegave eller en oppmerksomhet til den som fortjener noe ekstra?
Kanskje du bare vil style håret før julebordet?
Velkommen til en hyggelig førjulskos!
Vi gleder oss til å se deg!!


Kom gjerne innom for bestilling eller gå inn på vår nettbestilling.Vi kan nås på 64877277:)
Guess who's back?!

Postet av Adam og Eva Ski den 28. Okt 2015

".. nå er jeg endelig tilbake hos den herlige gjengen på Adam og Eva Ski! Jeg står klar for gamle og nye kunder fra november, gleder meg til å se DEG "

PER ANDERS

Art director

Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 940,-

Styling fra kr 940,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.Per Anders begynte på frisørlinja ved en tilfeldighet, men fant fort ut at dette var noe han virkelig hadde sansen og ikke minst talent for. Han begynte som lærling hos Adam og Eva avd. Arkaden i 2006, og besto svennebrevet i 2008. Han fortsatte deretter som frisør hos Arkaden etter endt læretid.

I 2013 begynte han på avd. Ski og jobbet seg opp til tittelen Art Director. Sommeren 2015 slutten han i Adam og Eva konsernet, men kom fort tilbake da han savnet bade det faglige nivået, men også arbeidsmiljøet ved Adam og Eva Ski.

Per Anders synes at faget er fantastisk, med tanke på at man aldri blir utlært. Nye trender og teknikker kommer hele tiden, og man er nødt til å holde seg oppdatert til en hver tid. Han brenner for å få kundene sine til å bli en enda flottere utgave av seg selv. I tillegg har han også spesialisert seg innen herrefaget, med barbering/formklipping av skjegg.Donasjon av hår.

Postet av Adam og Eva Ski den 26. Okt 2015

Forrige uke hadde Trude en kunde som hadde bestilte time til å få klippet av seg mesteparten av håret sitt.Hun kom inn og hadde et nydelig tykt og langt hår som hun ville donere bort. Håret skulle doneres til Locks of Love. Der lager de parykker til barn med kreft og alopecia.
Håret ble flettet og klippet av hos oss,men kunden ville selv ta det med seg og sende det til USA!
Det er dessverre ingen som driver med dette i Norge.

En nydelig kunde med et stort hjerte!!!

"Jeg er så glad for at jeg fikk lov til å bidra til å hjelpe andre barn som virkelig trenger dette" sier Trude.


For å komme til Locks of Love sin nettside, trykk her
Den store shampoo guiden!

Postet av Adam og Eva Ski den 23. Okt 2015

Hos oss finner du ett bredt sortiment av hårprodukter. I denne guiden tar vi for oss SHAMPOOENE våre. Vi har shampooer som i tillegg til å rense håret ditt, også skaper ulike teksturer, følelser og bidrar med pleiestoffer.

I et hav av produktanbefalinger både på nett og fra kjente, er det lett å bli forvirret, og ikke minst å glemme at du mest sannsynligvis er på jakt etter en annen shampoo enn den naboen din bruker. Hodebunn, hårtykkelse, og fargehistorikk er ikke det samme hos alle, noe som er helt avgjørende om du blir fornøyd eller ikke.

Her er en oversikt over våre bestselgere for ulike hårtyper.
Vi håper du finner noen tips her!


(Ps: Vi har ikke tatt med shampooer til ulike hodebunnsproblemer, så er du plaget med enten fet, tørr, flass, håravfall eller betent hodebunn, anbefaler vi andre shampooer enn det som er i dette innlegget, kom innom salongen får å få en anbefaling.)


Volum

Disse shampooene får håret til å svelle og øker diameteren på håret ditt. Du vil få en følelse av ett tykkere, lettere og tråere hår. Dessverre er volum og glans noe som ikke lar seg kombinere.
Farget hår

Disse shampooene ivaretar nyfarget følelse så godt det lar seg gjøre, ved å tilføre masse glans og vasker håret skånsomt for å bevare fargepigmentene.

Tørt hår

Disse shampooene hjelper mot tørt/sprøtt hår. Roer ned frizz, samtidig som de tilfører glans, gir kambarhet og en myk følelse. Har du statisk hår er det et tegn på at håret ditt mangler fukt. Fuktighets shampooer kommer med forskjellige "styrker" da man heller ikke ønsker å få for tungt hår, men den "hårfine" balansen mellom begge.


Skadet/svekket hår

Er håret ditt skadet etter harde fargebehandlinger, eller bruker du mye varmeverktøy, er dette shampooen for deg. Den bygger opp håret fra innsiden og styrker håret ditt. Disse shampooene kan kjennes noe tråe ut og gir heller ikke mye glans.


Velkommen til oss!

Postet av Adam og Eva Ski den 8. Okt 2015Du er hjertelig velkommen hos oss i Ski.

Her får du den beste behandlingen av våre ansatte og kan garantere det beste resultatet.


Vær tidlig ute med å bestille time før jul, det fyller seg fort opp!
Kom gjerne innom eller ring 64 87 72 77, også hvis du bare har noen spørsmål.

Gleder oss til å se deg!


Vårt ønske er at du som kunde skal få en inspirerende opplevelse når du besøker oss, og et deilig avbrekk i hverdagen.

Vi ønsker å få frem det beste i deg og gi deg et resultat du virkelig kan være fornøyd med.

Det som gjør vår salong unik er våre ansatte. Flere av våre frisører har spesialisert seg innenfor ulike deler av faget.

Vi kan tilby over 15 års erfaring innen extensions og bred kompetanse på forming av bryn i form av tråd teknikk(threading). I tillegg har vi en make up artist og en fargespesialist.

Hver dag jobber vi med å yte best service,faglig dyktighet og kreativitet for våre kunder.

Vi har også et bredt sortiment av kvalitets produkter til både hår, hodebunn og ansikt.Adam og Eva vant internprisen "Årets Salong 2014"Adam og Eva Ski presenterer

Postet av Adam og Eva Ski den 4. Okt 2015

MARIA

Senior Stylist
Våre Senior Stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Sr. Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 870,-

Styling fra kr 870,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prislisteMaria har jobbet på Adam og Eva siden våren 2013. Tidligere har hun jobbet på Jan Thomas Studio som Hårstylist og som faglig leder for lærlinger. Hun har også jobbet for Toni & Guy og som lærer på Toni & Guy akademiet, der hvor hun spesialiserte seg på klipp. Maria har også vært med på flere styling jobber og assistert på tv og film oppdrag.

- Wella Color Basic og Advanced kurs

- Toni & Guy klippe spesialiserings kurs i London

- Adam og Eva Staff Training kurs klippetekniskAdam og Eva Ski presenterer

Postet av Adam og Eva Ski den 21. Sep 2015

CHRISTINE

StylistVåre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss,
inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.

De er fra og med dette nivået å finne på vår nettbestilling.

Klipp kr 750,-

Styling fra kr 750,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prislisteChristine har alltid hatt "pashion for fashion" og startet tidlig sin egen klesbutikk. Etter som årene gikk ville hun jobbe tettere med mennesker og utvikle seg innenfor frisørfaget.

Etter tre år i salong uten svennebrev, bestemte hun seg for å ta frisør utdannelse. Høsten 2012 begynte hun på Adam og Eva skolen. Etter skolen fikk Christine jobb som praksiskandidat hos Adam og Eva Ski.

Christine liker effekten av å kombinere klær, sminke og hår. Hun vil hjelpe deg med å finne hvilken klipp og farge som kler deg og din stil.


Alterna CAVIAR

Postet av Adam og Eva Ski den 18. Sep 2015

Adam og Eva Ski ble kurset/oppdatert i produktserien Caviar fra Alterna.

Her har vi samlet litt grunnleggende info om Alterna. Ønsker du en skreddersydd produktanbefaling for håret ditt, kom gjerne innom salongen, så hjelper vi deg!


ALTERNA-CAVIARTransformasjon etter bare en vask.


Uansett hva dine hårpleiebehov er, mener vi at du skal slippe å velge mellom klinisk-bevist, salong-testet resultater og naturlige bra-for-deg ingredienser. Derfor er våre produkter: PURE. PROVEN. PROFESONAL.PURE
Kaviar, Seasilk, Bamboo, Kendi Oil er dyrebare og bærekraftige råvarer som leverer rene og kraftige fordeler. Vi mener skjønnhetsprodukter bør være FRI FOR: sulfater, parabener og andre harde eller unødvendige tilsetningsstoffer. Vi har en "FRI FOR" etikett på forsiden av hver Alterna flaske og vi har også satsing på miljøvennlig emballasje samt fair-trade praksis.

PROVEN
Vi mener at forbrukerne fortjener kvalitetsprodukter som leverer det de lover. Det er derfor vi har brukt over 15 år på å utvikle teknologien bak Alterna. Resultatet er en state-of-the-art hårpleieserie som er en sammensetning av naturlige og eksklusiv teknologi som Enzymetherapy®.

PROFESJONELL
Løftet om transformasjon uten trade-offs, har vært kilden til Alterna sine luksus produkter. Vi hentet kompetanse og innsikt fra profesjonelle stylister, så vi kunne skape luksuriøse og kvalitetsrike produkter som oppfyller de strenge kravene til profesjonelle salonger og deres kunder.

Adam og Eva Ski presenterer

Postet av Adam og Eva Ski den 15. Sep 2015

TRUDE

Senior Art Director// Avdelingsleder


Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og ett godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og ansiennitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 1100,-

Styling fra kr 1100,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.

Trude viste i tidlig alder at hun ville bli frisør. Allerede som liten elsket hun å sitte å gre håret til alle dukkene sine.

Hun tok svennebrevet sitt i 1995, og begynte hos Adam og Eva Ski i 2001. Et år senere begynte hun som lærer på Adam og Eva skolen, i tilegg til full jobb i salongen. Trude har også jobbet som konsulent for Adam og Eva akademiet, og har derfor erfaring fra å stå på scene å vise ulike klippe/farge/styling teknikker.

Trude ble faglig leder i 2004, frem til hun overtok som avdelingsleder 2012. Til sammen har hun nærmere 25 års erfaring i frisørfaget, og elsker ordtrykket "pashion for fashion". Hun ble nominert til "Årets frisør" internt i konsernet i 2013 og 2014.

-Gjennomgått følgende interne Stafftraining kurs: klippeteknisk, klippeteknisk advanced.

-Bestått Coiffeur Manager del I og II Loreal Professional.


Visning for Dyring & Eriksen

Postet av Adam og Eva Ski den 14. Sep 2015

I går var Kine med på å gjøre makeup for 2 dyktige tidligere ESMOD designere som hadde sin første kolleksjon. Amazing design!

Her er noen bilder fra backstage og scene.

Her har dere bilde av designerne.
Adam og Eva Ski presenterer

Postet av Adam og Eva Ski den 14. Sep 2015

JIN-ALEXANDRA

Art director// Faglig leder// Assisterende avdelingsleder


Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

KLIPP: 940 kr

STYLING: Fra 940 kr

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.


Kreativitet og følelsen av å skape noe har alltid vært viktig for Jin-Alexandra. Allerede som liten viste hun stor interesse for form og farge, og hun kunne sitte i timesvis med alt fra å sy, male, lage smykker osv. Frisøryrket var et naturlig valg for henne, og hun begynte frisør utdannelsen rett etter ungdomsskolen.


Jin-Alexandra fikk lærlingplass hos Adam og Eva Ski høsten 2010, og ble nominert to år på rad til "Årets Lærling" internt i konsernet. Hun tok svennebrevet våren 2012, og året etter fikk hun faglig leder rollen og har siden da hatt ansvaret for den faglige kompetansen i salongen. I 2014 ble hun i tillegg assisterende avdelingsleder/ personalansvarlig.


Hun har også jobbet som konsulent for Kerastase (opplæring og kursing av frisører,) og jobbet for diverse visninger som blant annet Fashion week, Esmod, og Moods of Norway.


-Bestått fargespesialist kurset Redken Certified Hair Colorist.

-Gjennomgått følgende interne Stafftraining kurs: klippeteknisk, klippeteknisk advanced og fargeopplæring.

-Bestått Coiffeur Manager del I og II Loreal Professional.Adam og Eva Ski presenterer

Postet av Adam og Eva Ski den 12. Sep 2015

UNNI

Senior Art Director// Extensions Ambassadør

Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og ett godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og ansiennitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 1100,-

Styling fra kr 1100,-

Unni har siden hun var liten alltid visst at hun skulle bli frisør. Hun elsker å være kreativ og det å kunne skape noe. Ved siden av å være frisør er interiør en stor interesse, da hun har et meget godt øye for form og farge.

Unni tok svennebrevet i 1996 og begynte hos Adam og Eva i Ski i 1999. Allerede etter et halvt år begynte hun å jobbe en dag i uka på Adam og Eva Skolen, ved siden av å jobbe i salongen.

Hun fikk etter dette kjapt rollen som faglig leder, der hun virkelig fikk vist sine gode lederegenskaper og passion for faget.

Unni ble avdelingsleder i 2004 og leder salongen til 2012. Etter mange år med mye ansvar, ønsket hun kun å ha fokuset på kunder. Tilsammen har hun over 20 års erfaring i frisørfaget.

Extensions ambassadøren i salongen er Unni. Hun hjelper deg gjerne med forlengelse, tykkelser og effekter, og har 15års erfaring med dette.


Høst fin med extensions :D

Postet av Adam og Eva Ski den 27. Aug 2015

Hair extensions utført av Unni.


Her er det satt på 75 fester i 30cm, for å få litt lengde og tykkelse.
Det er brukt 2 forskjellige farger for å skape litt fargespill.
Delte opp festene i to rundt toppen for at disse ikke skulle syntes.


Myjouels Tattoos

Postet av Adam og Eva Ski den 24. Aug 2015Fresh deg opp med Myjouels tattos!


Instruksjon:

1. Klipp rundt den tatoveringen du ønsker og fjern plastfilmen som sitter på.

2. Plasser tatoveringen med printet ned mot huden din. Huden skal være ren, tørr og fri for kremrester eller andre produkter.

3. Fukt en klut og press den over tatoveringen. Hold den på i 30 sekunder.

4. Fjern så papiret fra huden din.

5. Du kan nå nyte en flott og fresh flash tattoo.

Her er alle pakkene som vi har å velge i:


HAIR EXTENSIONS

Postet av Adam og Eva Ski den 24. Aug 2015


Extensions gjort av Unni.


Ønsker du å forlenge håret eller få tykkelse på det? Da har du kommet til rett sted. Unni eller Trude hjelper deg gjerne med det.

Ring 64 87 72 77 eller kom gjerne innom salongen!

Du er hjertelig velkommen :)HAIR EXTENSIONS

Postet av Adam og Eva Ski den 21. Aug 2015

Her har Unni satt på extensions. Hun er veldig dyktig på det hun gjør og har 15 års erfaring med dette. Her er det satt på 75stk i 40cm i 2 forskjellige farger for å mere liv i håret.


Få hull i ørene hos oss!

Postet av Adam og Eva Ski den 19. Aug 2015
Vi har to flinke og utdannende frisører hos oss som gjerne tar hull i øret på deg. Det er mange øredobber å velge mellom.

Vi tar kun hull tre rader opp som vist på bildet under.
Pris
1 hull: 250kr
2 hull: 450kr


Ring gjerne salongen på 64 87 72 77 eller kom innom salongen for time :-)


Inspirasjon brudeoppsett.

Postet av Adam og Eva Ski den 17. Aug 2015
Bildene er hentet fra Google.
Er håret ødelagt etter sommerferien?

Postet av Adam og Eva Ski den 14. Aug 2015
Slitt, tørt eller solbleket hår etter sommeren? Vi hjelper deg gjerne med å få fikset opp i fargen og har de riktige produktene til ditt hår.Kom gjerne innon salongen eller ring oss for å bestille time.

Gleder oss til å se deg her.

Velkommen til oss!
FARGE OG NAPPING AV BRYN

Postet av Adam og Eva Ski den 7. Jul 2015
Dette er utført av vår flinke lærling Lili.

Her har hun farget og nappet brynene med tråd teknikk.

Med tråd får du bort alt av håret, det går mye raskere og er ikke like smertefullt som pinsett.
Man kan fjerne håret i hele ansiktet med denne teknikken.

FØR OG ETTER

Kom gjerne innom salongen, ring oss på tlf: 64 87 72 77, eller bestill time på vår timebestillingsapp/nettbestillingLili//Junior 2//Adam og Eva SkiPEACH COLOR

Postet av Adam og Eva Ski den 7. Jul 2015


Vi elsker kunder som liker å gjøre en forandring!

Denne kunden hadde eksperimentert med hjemmebleking så vi reddet dagen hennes med forskjellige nyanser med peach farger.

Det ble brukt nutri color cream farge 004.
Den fargen er veldig intens, så vi blandet det ut for å få en mere pastellfarge.                      FØR OG ETTER
Kom gjerne innom salongen, ring oss på tlf: 64 87 72 77, eller bestill time på vår timebestillingsapp/nettbestilling


Jin-Alexandra//Art director//Adam og Eva SkiPRISLISTER PÅ FORSKJELLIGE NIVÅER

Postet av Adam og Eva Ski den 6. Jul 2015


Senior Art Director

Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og ett godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og ansinitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 1100,-

Styling fra kr 1100,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer.
__________________________________________________________________________________


Art Director

Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 940,-

Styling fra kr 940,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer.
__________________________________________________________________________________

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og tatt svennebrevet. Fra Sr. Stylist nivå kan våre ansatte prøve seg på audtition på Adam og Eva Akademiet, og begynne å jobbe med kurs og opplæring for våre samarbeidspartnere.


Klipp kr 870,-

Styling fra kr 870,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer.
__________________________________________________________________________________

Stylist

Våre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss,
inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.

De er fra og med dette nivået å finne på vår nettbestilling.


Klipp kr 750,-

Styling fra kr 750,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer.
__________________________________________________________________________________

Lærlinger / Junior 1,2 og 3


Adam og Eva Gruppen sine lærlinger går i gjennom et kvalitetssikringsprogram under læretiden. Dette består av en internopplæringen som er delt inn i tre nivåer, og skal gjøre våre lærlinger trygge og effektive i faget. Lærlingene får tett oppfølging av fagligleder og deltar på treningskvelder 4 ganger per måned i regi av Adam og Eva Opplæringskontor.

__________________________________________________________________________________

Junior 3

Junior 3 er i siste fase av internopplæringen.
Lærlingen har nå god erfaring på kundebehandling.
Oppfølging er fortsatt viktig.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior 3
og kan ikke bestilles på nettbestilling.


Klipp kr 620,-

20% avslag på fargebehandlinger

__________________________________________________________________________________

Junior 2

Junior 2 er i andre fase i internopplæringen. Lærlingen har noe bredere erfaring på kundebehandling. Oppfølging og kvalitetssikring er fortsatt viktig under behandlingen.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior 2
og kan ikke bestilles på nettbestilling.


Klipp kr 520,-

30% avslag på fargebehandlinger

__________________________________________________________________________________

Junior 1Junior 1 er i førstefase av internopplæringen.
Lærlingen har tett oppfølging under kundebehandlingen.
Junior 1 har fullført Adam og Eva Skolen.

Kunder bes beregene god tid for behandlinger hos Junior 1 og kan ikke bestilles på nettbestilling.


Klipp kr 270,-

50 % avslag på fargebehandlinger

__________________________________________________________________________________


HAIR EXTENSIONS

Postet av Adam og Eva Ski den 3. Jul 2015Her er det blitt brukt 150 punkter.

Håret er gjort av flinkeste Unni.                                                                  FØR OG ETTER


SUMMERFEELING

Postet av Adam og Eva Ski den 2. Jul 2015
Hun gikk fra å være mørk blond til en knall blå farge(tok bilde etter blekingen). Håret måtte igjennom en blekingsprosess før den knalle fargen. Brukte olaplex med blekingen for å bevare kvaliteten på håret.


Håret er gjort av Unni.
                                                                 FØR OG ETTERHar du husket å beskytte deg i sommer?

Postet av Adam og Eva Ski den 2. Jul 2015
Nyt sommeren med solbeskyttelse fra Olivaloe. Produktene er kun bygget opp på organiske ingredienser, der hoved ingrediensene er oliven olje og aloevera. Disse produktene er ikke dyretestet. Dette er en hud og hårserie som virkelig er verdt å teste.
Alle vet hvor viktig det er å beskytte huden mot solen, Olivaloe har solbeskyttelsen du trenger.
Men for all del ikke glem å beskytte håret. Vi har produktene som ivaretar hårfargen og forhindrer tørt hår.Kom gjerne innom og ta med deg sommerens ''must have''.


Hils på vår nye lærling!

Postet av Adam og Eva Ski den 30. Jun 2015

Emilie er nettopp ferdig på Adam og Eva Skolen og har vært her i 1 mnd på utplassering. Hun har nå fått lærlingsplass hos oss. Denne jenta kunne vi ikke si nei til.
Hun er på nivå Junior 1, og tar 270kr for klipp og 50% avslag på alt av farge.
Ring salongen eller kom innom for å bestille time hos vår nyeste lærlig :-)

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Adam og Eva Ski!

Awesome onsdag! :D

Postet av Adam og Eva Ski den 12. Feb 2015

I går var jeg "Kine" med Lars Eitran å assisterte han på shoot.
Virkelig inspirerende og artig å få være med å jobbe med denne karen.. :D

Her er noen bilder fra backstage.. Take a look :D :D


// Senior Stylist//makeupartist Kine Aass

Kolleksjonsvisning

Postet av Adam og Eva Ski den 27. Jan 2015

Nå har vi endelig fått inn de nye RÅ bildene av 2015 kolleksjonen i salongen!
Sist mandag fikk vi endelig se bildene og akademikonsulentene gjorde sin tolkning av bildene på scenen. Jeg var så heldig å fikk gjøre makeup på modellene .
Dette var en veldig inspirerende kveld!!

Allerede sommeren 2014 ble dette spesielle samarbeidet igangsatt, og tidlig på høsten ble akademikonsulentene oppfordret til å blogge om deres hårvisjoner for 2015. "Hairspiration" var et faktum og en plattform man henter inspirasjon og ideer fra. Blogging er en del av hverdagen for alle i Adam og Eva systemet - besøk salongenes blogger her.

Adam og Eva liker å være nytenkende, og ingen frisørgruppe har trolig noensinne presentert sin kolleksjon som illustrasjoner. Vi er svært fornøyde med resultatet, og syns Esra har levert over all forventning.Esra Røise (34) har blitt en svært så anerkjent illustratør og begår kunst som vekker oppmerksomhet. Mye oppmerksomhet. Hun gjør arbeider for VOGUE (Kina), Stella McCartney, Farfetch, Nylon magazine, Wallpaper, Estée Lauder, VICE, LEVI'S, NIKE, Costume, GQ, Volkswagen, Miss Selfridge og RUSSH – og nå Adam og Eva

Her er noen bilder fra backstage.//Senior Stylist Kine Aass Adam og eva SkiPowered by: Bloc