Jin-Alexandra van Cuilenborg

Jin-Alexandra van Cuilenborg

Frisør

Nutri COLOR creme

Postet av Jin-Alexandra van Cuilenborg den 20. Jun 2014

Ønsker du nyfarget look hver dag,
- eller hva med kortvarige crazy colors/ pastell toner?


Revlon har et unikt produkt som gjør håret tre tjenester i ett og samme produkt. Nutri Color Creme sørger for at fargen holder seg fin og glansfull samt at håret får den pleien det trenger. Serien byr på mange fargenyanser, som skal passe for akkurat DIN hårfarge. Enten du vil oppretteholde samme farge og glans mellom farge behandlingene dine, eller det at du ønsker en mer kortvarig farge endring. 

- Påføres i håndkletørket hår.
- Fordel kremen i håret med hjelp av en kam eller med fingrene.
- La hårkuren sitte i kun 3 minutter, deretter skyll nøye.
- Bruk gjerne hansker.
- Anbefales å bruke en gang i uken

Revlon har kommet med nyheten white, som du kan bruke alene som en glansgivende fuktighets kur uten pigment. White kan også brukes til å tynne ut crazy color fargene, dette vil gi deg et hav av pasteller. 

La deg inspirere av de mange ulike måtene å bruke dette unike produktet, her er noen bilder av en kunden som ønsket en effekt i luggen som gjorde det lille ekstra. Det ble brukt to ulike nyanser, en pastell rosa og en pastell peach.Bestille time til denne behandlingen??
Kom innom salongen eller ring oss på tlf: 64 87 72 77

/Jin-Alexandra faglig leder /Adam og Eva, SkiSJAL vi gå på stranda?

Postet av Jin-Alexandra van Cuilenborg den 10. Jun 2014


Slik vil du få en kul, men veldig praktisk look på stranden


Å bruke et sjal vil ikke bare være nytting for å unngå at håret blåser til alle kanter, det vil også beskytte håret ditt fra å bli solskadet. Med forskjellige sjal med ulike farger kan den gamle bikinien nesten virke ny og spennende. Du vil kunne lage din egen unike strandstil med noe så enkelt som lekre hodeplagg. Om du virkelig vil gjøre noe ut av antrekket på stranden skal man gjerne bruke opptil flere fargerike og brede armbånd. 

Bilder:Pinterest


Kom gjerne innom salongen, ring oss på tlf: 64 87 72 77, eller bestill time på vår timebestillingsapp/nettbestilling

Jin-Alexandra//Art director// Adam og Eva Ski STYLE WEEK

Postet av Jin-Alexandra van Cuilenborg den 31. Mar 2014

I samarbeid med "itshappening" hadde vi åpningsshowet for style week på Ski storsenter lørdag 23 mars. Teamet besto av Kine, Madelen, Mathilde og Jin-Alexandra. 

Maria Skappel var konferansier for visningen. Vi så på vårens ulike trender for hår, klær og makeup. Vårens trender er mange, men det ble fokusert på fire ulike looks: 

Blomsterprint
: En leken kombinasjon av mønstermix og kontraster.


Pastell: Et minimalistisk utrykk og mye hele farger.

Blått: En dominerende farge for både menn og kvinner, gjerne kombinert med demin.

Sporty: inspirert av sent 80-tall tidlig 90-talss hip hop stil, med en touch av glamour.  

Håret vi gjorde var preget av sterk sideskill og enkle oppsett som gjerne skulle se ut som du var flink til å sette opp håret selv. Løst og lekent hår, der ikke alt er oppsatt rundt hårfestet er stikkordene. Blomsterkranser er sommerlig og vil løfte anntrekket til et annet nivå. Ellers er topsytail tilbake, kjapt enkelt og lekkert.Har du lyst til å bli vårfin - bestill time på 64 87 72 77!

// Jin-Alexandra, Art director/ faglig leder Adam og Eva, Ski
Ponytail inspiration

Postet av Jin-Alexandra van Cuilenborg den 25. Nov 2013Hestehale blir ofte brukt av praktiske årsaker, og kan fort bli en stor uvane!

Har du langt hår, men sjeldent går med håret utslått? Da er du ikke alene! Hestehalen redder mange "bad hair days" og er svært lettvint.

Ofte blir hestehalen sett på som en uting, og lite stylet, men Ponytails har vært mye å se på catwalken den siste tiden, noe som beviser det faktisk er mulig å kombinere både en praktisk og en fabulous look!Mye er oppnådd bare ved å skjule hårstrikken, enten ved hjelp av håret eller andre hårsmykker. Et must er å gå til innkjøp av ulike strikker med pynt, dette er et enkel tips som gjør underverker med en ellers så "dårlig" helstehale.

Glatt ut eller skap bevegelse i halen, dette vil gjøre det lille eksta -ett flott tips til deg som vil ha en praktisk frisyre på jobb, og må løpe videre til et selskap eller lignende på kvelden.For at frisyren skal ha et langvarig hold, og ikke minst være lett å gjennomføre, er det viktig med gode stylingprodukter. Her er noen av Adam og Eva Ski sine favoritter:


Slick look:

Messy look:

//Jin-Alexandra, Adam og Eva Ski

Powered by: Bloc