Jin-Alexandra van Cuilenborg

Jin-Alexandra van Cuilenborg

Frisør

Ponytail inspiration

Postet av Jin-Alexandra van Cuilenborg den 25. Nov 2013Hestehale blir ofte brukt av praktiske årsaker, og kan fort bli en stor uvane!

Har du langt hår, men sjeldent går med håret utslått? Da er du ikke alene! Hestehalen redder mange "bad hair days" og er svært lettvint.

Ofte blir hestehalen sett på som en uting, og lite stylet, men Ponytails har vært mye å se på catwalken den siste tiden, noe som beviser det faktisk er mulig å kombinere både en praktisk og en fabulous look!Mye er oppnådd bare ved å skjule hårstrikken, enten ved hjelp av håret eller andre hårsmykker. Et must er å gå til innkjøp av ulike strikker med pynt, dette er et enkel tips som gjør underverker med en ellers så "dårlig" helstehale.

Glatt ut eller skap bevegelse i halen, dette vil gjøre det lille eksta -ett flott tips til deg som vil ha en praktisk frisyre på jobb, og må løpe videre til et selskap eller lignende på kvelden.For at frisyren skal ha et langvarig hold, og ikke minst være lett å gjennomføre, er det viktig med gode stylingprodukter. Her er noen av Adam og Eva Ski sine favoritter:


Slick look:

Messy look:

//Jin-Alexandra, Adam og Eva Ski

Kamuflasje av grått hår

Postet av Jin-Alexandra van Cuilenborg den 14. Nov 2013


. Link

Color camo, kamuflasje av grått hår. Denne behandlingen jevner ut hårfargen og hjelper deg å se yngre ut. Salongbehandlingen tar kun få minutter, og gir et naturlig resultat som blekner gradvis slik at man unngår ettervekst.
Link


Link//Jin-Alexandra Adam og Eva, SkiPowered by: Bloc