Emilie Arntzen Murray

Emilie Arntzen Murray

Frisør

ENDELIG!

Postet av Emilie Arntzen Murray den 15. Jan 2015

Hei!

I dag så fikk vi endelig frisør utstyret våres! Er så glad! Er jo alltid spennende med nye ting og spesielt når det er ditt.

Vi har også fått jobbe på dukker i dag som var veldig spennede og morsomt. Det vi først fikk var 2 ark. Det ene skulle vi planlegge hvordan vi skulle gjøre stylingen og fortelle litt om hvordan hårets kvalitet var. På det andre så skulle vi tegne hvordan vi ville at håret slutte se ut, og dette ble resultatet:
Her er dette vi fikk i bagen våres (vi fikk spenner, nåler også):

OPPSETT AV HÅR

Postet av Emilie Arntzen Murray den 14. Jan 2015

Hei!

I dag så har vi lært litt om opprulling til krøller og litt forskjellige oppsett. Første vi skulle gjøre var å skyggelegge tegninger som vi fikk. Vi fikk to like ark, en med skygge og en uten. Den med uten skygge skulle vi skyggelegge helt likt som på den andre. Så fikk vi tegning av en dame som vi skulle tegne frisyre på.
På slutten av dagen så hadde vi en navnelek, siden alle ikke kan navnene på alle, men det er forståelig når vi er ca 50 stk i klassen.


I morgen så får vi bagen våres med sakser, føner, spenner, børster som vi får av skolen.
Gleder meg så utrolig mye til å endelig begynne å få brukt det! :-)

FØRSTE SKOLEDAG

Postet av Emilie Arntzen Murray den 13. Jan 2015

VELKOMMEN TIL BLOGGEN MINLitt om meg:

Jeg heter Emilie og er en 18 år gammel jente. Jeg bor i en liten by som heter Tomter. Jeg er så utrolig glad for at jeg kom inn på Adam og Eva Skolen. Før så hadde jeg lyst til å bli billakkerer, gikk på TIP i 1 år, så fant jeg ut at jeg hadde lyst til å bli frisør og make up artist. Planen videre etter jeg har blitt utdannet frisør, er at jeg skal søke på Niss i oslo for make up og lære meg mye kreativt og forskjellige ting innen det faget.


Første skoledag ( 6.Januar 2015 ) var jo litt skummelt, men heldigvis så møtte jeg Ann-Kristin på facebook, så vi snakket litt der og ble enige om å møtes før skolen startet så vi slapp å gå alene inn i klasserommet. Det er jo et mareritt første dagen når man ikke kjenner noen å gå inn i et rom alene med mange mennesker. Jeg møtte allerede mange søte og snille mennesker første dagen som jeg har blitt gode venner med. Jeg er utrolig fornøyd med klassen og selvfølgelig lærerne.

Den første uken så har vi lært så utrolig mye forskjellige ting ( bedriftsøkonomi, service, huden, håret og fagterminologi ). Tilsammen så har vi fått over 200 ark, som vi skulle øve på til teoriprøve som vi hadde i dag. Jeg følte jeg tok prøven ganske bra. Så nå gleder jeg meg til å se resultatet!

I går så vasket vi håret og hadde hodemassasje på hverandre. Ganske avslappende og deilig! Vi lærte litt om hvordan man skal se på håret og velge riktig produkt til også hvordan man skal massere hodet på en behagelig måte. Dette var garantert den beste dagen hittil.
Powered by: Bloc