Emilie Arntzen Murray

Emilie Arntzen Murray

Frisør

FØRSTE SKOLEDAG

Postet av Emilie Arntzen Murray den 13. Jan 2015

VELKOMMEN TIL BLOGGEN MINLitt om meg:

Jeg heter Emilie og er en 18 år gammel jente. Jeg bor i en liten by som heter Tomter. Jeg er så utrolig glad for at jeg kom inn på Adam og Eva Skolen. Før så hadde jeg lyst til å bli billakkerer, gikk på TIP i 1 år, så fant jeg ut at jeg hadde lyst til å bli frisør og make up artist. Planen videre etter jeg har blitt utdannet frisør, er at jeg skal søke på Niss i oslo for make up og lære meg mye kreativt og forskjellige ting innen det faget.


Første skoledag ( 6.Januar 2015 ) var jo litt skummelt, men heldigvis så møtte jeg Ann-Kristin på facebook, så vi snakket litt der og ble enige om å møtes før skolen startet så vi slapp å gå alene inn i klasserommet. Det er jo et mareritt første dagen når man ikke kjenner noen å gå inn i et rom alene med mange mennesker. Jeg møtte allerede mange søte og snille mennesker første dagen som jeg har blitt gode venner med. Jeg er utrolig fornøyd med klassen og selvfølgelig lærerne.

Den første uken så har vi lært så utrolig mye forskjellige ting ( bedriftsøkonomi, service, huden, håret og fagterminologi ). Tilsammen så har vi fått over 200 ark, som vi skulle øve på til teoriprøve som vi hadde i dag. Jeg følte jeg tok prøven ganske bra. Så nå gleder jeg meg til å se resultatet!

I går så vasket vi håret og hadde hodemassasje på hverandre. Ganske avslappende og deilig! Vi lærte litt om hvordan man skal se på håret og velge riktig produkt til også hvordan man skal massere hodet på en behagelig måte. Dette var garantert den beste dagen hittil.

Kommentarer

1 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc