Kolleksjonsvisning

Postet av Adam og Eva Ski den 27. Jan 2015

Nå har vi endelig fått inn de nye RÅ bildene av 2015 kolleksjonen i salongen!
Sist mandag fikk vi endelig se bildene og akademikonsulentene gjorde sin tolkning av bildene på scenen. Jeg var så heldig å fikk gjøre makeup på modellene .
Dette var en veldig inspirerende kveld!!

Allerede sommeren 2014 ble dette spesielle samarbeidet igangsatt, og tidlig på høsten ble akademikonsulentene oppfordret til å blogge om deres hårvisjoner for 2015. "Hairspiration" var et faktum og en plattform man henter inspirasjon og ideer fra. Blogging er en del av hverdagen for alle i Adam og Eva systemet - besøk salongenes blogger her.

Adam og Eva liker å være nytenkende, og ingen frisørgruppe har trolig noensinne presentert sin kolleksjon som illustrasjoner. Vi er svært fornøyde med resultatet, og syns Esra har levert over all forventning.Esra Røise (34) har blitt en svært så anerkjent illustratør og begår kunst som vekker oppmerksomhet. Mye oppmerksomhet. Hun gjør arbeider for VOGUE (Kina), Stella McCartney, Farfetch, Nylon magazine, Wallpaper, Estée Lauder, VICE, LEVI'S, NIKE, Costume, GQ, Volkswagen, Miss Selfridge og RUSSH – og nå Adam og Eva

Her er noen bilder fra backstage.//Senior Stylist Kine Aass Adam og eva Ski
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc