Mathilde Aarland

Mathilde Aarland

Frisør

Vårkampanjer

Vårkampanjer

Postet av Mathilde Aarland den 4. Mai 2012

Nå som våren har kommet har vi besluttet å ha diverse kampanjer i salongen vår. Vi har valgt ut produkter som vi har valgt å selge for enten halv pris, to for en eller gi rabatter for at du som kunde skal kunne gjøre et kupp her hos oss.

Pureology kjøp 1, få 1[br] Pureology er en økologisk serie som kun inneholder veganske ingredienser. Alle shampooene er fri for sulfater og salter som sliter på fargen. Shampooene er skånsomme mot fargen med en lukseriøs miks av naturlig rensende ingredienser. Pureology har også AntiFadeComplex som vil si at de har en kombinasjon av potente antioksidanter og et fullt spekter av UVA og UVB-beskyttelse inkludert Heliogenol og Vitamin C og E, som beskytter håret mot skadelige påvirkninger fra omgivelsene og mot frie radikaler for å optimalisere fargens farighet. Pureology har også forpliktet seg til å gjøre det de kan for å respektere miljøet, og redusere deres påvirkning der det er mulig.

Varige fargeresultater, eller pengene tilbake.

alt text

Diverse Alterna produkter halv pris[br] Alterna Shaping Balm[br] Hemp Sheer Pomade[br] Hemp Sculpting Putty[br] Caviar Volume Molding Creme[br] Caviar Radiant Smoothing Lotion[br] Gavepakninger med shampoo og conditioner Moisture og Volume Duo nå 649,- spar 15%[br] alt text[br][br] [br] Kaviar, havoljer, hamp, bambus og kendi olje er kun noen av ingrediensene Alterna bruker i produktene sine sammen med avanserte teknologier som gjør at blandt annet fargen holder lenger og håret får den pleien det trenger. Alterna har satt stor vekt på miljø og helsen til deg som kunde og har derfor produkter som er frie for sulfater, parabener, gluten, ftalater, natriumklorid, syntetiske farger, DEA, TEA, parafin, mineraloljer, petrolatum og PABA.[br] [br] L'oreal kjøp 1, få 1[br] L'oreal Force Vector: kjøp maske, få shampoo.[br] Force Vector er en serie for skadet, slitt og tørt hår. Serien er med på å styrke tynt og skjørt hår ved å pøse på med store mengder beskyttelse. Håret etterlates sterkere, mykere og mer glansfullt. Shampooen er laget for å styrke hårfibrene, og når den brukes sammen med masken fra Force Vector vil du ikke bare føle, men også kunne se forskjellen som L'oreal utfører. Stresset og ødelagt hår etterlates med styrke, sunnhet og vitalitet.[br] alt text[br] Tone Lise Gavepakker[br] Gavepakke med fotkrem og neglebåndsolje nå kr 140,-[br] Gavepakke med saltskrubb, mineral såpe og neglebåndsolje nå kr 280,-[br] TL Spa Design med rene produkter fra Dødehavet med mykgjørende og lindrende effekt.[br] alt text

Sexy Hair[br] Sexy Hair Curl Power og Curling Creme nå kr 199,- før kr 235,-[br] Sexy Hair Root Pump Plus 2 for 1[br] [br] Sexy Hair har en egen krølleserie som er med på å gi fuktighet til håret og gir masse fuktighet uten å tynge krøllene. Krøllene blir mer definerte og lette samtidig som håret blir blankt og fint. Sexy Hair har også en egen volum serie, og med det et rotskum som løfter håret og gir det mye volum og samtidig fuktighet uten å tynge.[br] alt text[br] alt text[br] Med våre kampanjer ønsker vi deg og dine venner velkommen inn i vår salong :-)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc