Mathilde Aarland

Mathilde Aarland

Frisør

Sommerens hotte hårtrender!

Sommerens hotte hårtrender!

Postet av Mathilde Aarland den 6. Jul 2012

Når man som oftest tenker på årstiden sommer, tenker man gjerne farger, spill og lek, men også rolig og avslappende. Sommeren 2012 har hårtrendene falt mye på dette, og derfor er dette viktige nøkkelord for hvordan denne sommeren blir. Nå kan du leke deg med akkurat hva du vil uten å bli stirret ned på gaten, og det beste av alt er at du er rå tøff! Dipdye, fletter, pastell, rufsete eller rent, slå deg løs og prøv det som faller deg i smak. alt text

Fletter er noe kanskje ikke alle klarer, men er definitivt noe alle klarer å få til hvis de setter seg litt inn i det. Kjendiser som Lauren Conrad, Victoria Beckham, Tori Spelling, Jennifer Morrison og Jessica Alba er noen av de som leker seg med denne trenden. Lag en løs flette på siden, i luggen, bak eller gå for en strammere variant; og det beste av alt: plasser den akkurat der du ønsker!

http://www.youtube.com/watch?v=jv_S7mlC0us&feature=player_detailpage

alt text [br] Dipdye er noe du kan slå deg absolutt helt løs med. Du kan velge å gå for en nøytral variant hvor det går fra mørkt til lyst, eller være litt mer vågal og gå for en variant hvor tuppene av håret ditt er en hvilken som helst farge. Kjendiser som Demi Lovato, Miley Cyrus, Nicki Minaj og Lauren Conrad er noen av de som har lekt seg med denne trenden. Velg de fargene du vil, og velg mellom å være vågal eller mer nøytral. Uansett hva du velger er du trendy, og håret ditt er absolutt helt riktig for årstiden.[br] [br] I salongen vår selger vi den fantastiske Color Bug fra Kevin Murphy i fargene rosa, lilla og oransje. Dette er et pulver i fast form som du smører på håret som går bort i vask når du måtte vaske det.[br] [br] Kom innom og spør oss om råd, veiledning eller bestill en time til styling når du skal ut en sommerkveld :-)
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc