Mathilde Aarland

Mathilde Aarland

Frisør

Sommerens må-ha produkter!

Sommerens må-ha produkter!

Postet av Mathilde Aarland den 10. Jul 2012

Sliter du med tørt og skadet hår nå som sommeren er her? Det har seg nemmelig sånn at håret blir like fort solbrent og skadet som huden vår. Men hvorfor er det sånn at vi bare beskytter huden og ikke håret? Håret blir like skadet, men det gjør bare ikke vondt, og det er den eneste forskjellen. Når sommeren er her ligger vi i solen hele dagen, bader både i klor og-saltvann og har som regel ingen beskyttelse for verken UVA eller UVB stråler til håret vårt. Derfor vil jeg snakke litt med dere om solbeskyttelse for håret som inneholder både UVA og UVB beskyttelse. Redken har en serie som heter Color Extend Sun, dette er en avansert solbeskyttelse til håret som beskytter alt fra naturlig og ubehandlet hår til kjemisk skadet hår.

After Sun Shampoo Skånsom sjampo som renser og hjelper med å reparere hår som er svekket av sol, salt og klorvann.

After Sun Mask Energigivende gelèkrem maske som gjenoppretter gløden og tilstanden til fargebehandlet, soleksponert hår og etterlater det fornyet, mykt og glansfullt.

Solar Screen SPF 10 Multifunksjonell formel forebygger solbrenthet i hodebunnen, samtidig som den styrker og beskytter hår som er utsatt for sol. Bruk sammen med andre Color Extend Sun hårpleieprodukter for Redkens beste solbeskyttelse av farget og stripet hår.

Waterwear Sol, salt og klor kan skade håret ditt. Nye Waterwear water-resistant treatment bygger opp en fuktighetsresistent barriere som beskytter soleksponert hår mot skader fra omgivelsene. Hårfargen beholder sin intensitet, med en frizzfri, naturlig finish - under og over vann! Brukes i kombinasjon med de andre Color Extend Sun hårpleieproduktene for Redkens beste fargebeskyttelse i solen.

Vi på Adam og Eva Ski selger alle produktene fra Color Extend Sun og ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handel hos oss.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc