Mathilde Aarland

Mathilde Aarland

Frisør

Selvfølelse og det å være bra nok

Selvfølelse og det å være bra nok

Postet av Mathilde Aarland den 20. Jul 2012

Det å føle seg vel betyr alt i verden for veldig mange. Det du vil er bare at alle skal syntes det beste om deg, akkurat som du er. Du hadde vært så lykkelig hvis bare.. Fem kilo mindre. Ti kilo mindre. Større pupper. Mindre rumpe. Flatere mage. Uten alle kvisene. Annerledes hudfarge. Med det fineste håret og de kuleste klærne..

Ta meg som et eksempel, jeg trodde det å være lykkelig betydde å være lik alle andre. Ha langt hår som alle forgudet, ha fine klær og riktig holdning. Le når alle andre lo og gjøre som alle andre gjorde. Det tok meg 17 år for å innse at dette var feil. Etter mye elendighet og følelsen av å aldri være bra nok bestemte jeg meg for å være min egen person. Gå den andre veien, min egen vei.

Dette førte til store forandringer i livet mitt, jeg levde det livet jeg ville. Jeg valgte å uttrykke personligheten min gjennom stilen min, og dette førte til at jeg turte mer. Første steg var å klippe bort det lange, blonde håret mitt, og jeg valgte å farge det mørkere. Jeg sluttet å bry meg om hva alle andre mente. Jeg byttet miljø og dro fra alle de jeg hadde kjempet for å være kul nok for og begynte på en annen skole. Saken var, de likte meg. For første gang i mitt liv likte noen meg for den jeg var og godtok meg.

Livet mitt kontra livet mitt da er to vidt forskjellige liv. I dag jobber jeg med det jeg elsker mest av alt, jeg har en gjeng med kolleger som jeg lærer av, jeg har en fantastisk familie som støtter meg og mine valg, jeg har en kjæreste som hjelper meg til å se lyset når alt er svart og jeg har trolig de beste vennene en jente kunne ha hatt. Jeg har det livet jeg alltid har drømt om, og alt som skulle til var å tro på meg selv.

Hemmeligheten er å tro på seg selv. Gå din egen vei. For meg handlet dette om forandringer både på utseendet mitt og valgene jeg tok. Jeg viste hvem jeg ville være, og den jenta jeg hadde vært de siste 17 årene var ikke henne. Livet er så alt for kort til å angre, og det å vite at du har gjort alt i din makt for at livet ditt skal være det livet du vil leve så er det faktisk bra nok.

Enten du har noen kilo for mye, noen kilo for lite, for kort hår, for tynt hår, for stor mage eller for små pupper.. Hvem bryr seg? Den eneste grunnen til at du bryr deg er fordi du tror alle andre gjør det som ikke er tilfelle.. Du er bra nok på alle mulige måter.

Vi på Adam og Eva Ski er her for å hjelpe deg. Vi drar på kurs og oppdateres jevnlig, dette er vårt livsverk. Vi ser hva som kler deg, og vil gi deg tips til hvordan du kan bli den du er og ikke den alle andre vil at du skal være.

Jeg sender en stor klem til alle dere der ute, og takker for meg for denne gangen.

-Mathilde
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc