Adam og Eva Ski presenterer

Postet av Adam og Eva Ski den 12. Sep 2015

UNNI

Senior Art Director// Extensions Ambassadør

Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og ett godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og ansiennitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 1100,-

Styling fra kr 1100,-

Unni har siden hun var liten alltid visst at hun skulle bli frisør. Hun elsker å være kreativ og det å kunne skape noe. Ved siden av å være frisør er interiør en stor interesse, da hun har et meget godt øye for form og farge.

Unni tok svennebrevet i 1996 og begynte hos Adam og Eva i Ski i 1999. Allerede etter et halvt år begynte hun å jobbe en dag i uka på Adam og Eva Skolen, ved siden av å jobbe i salongen.

Hun fikk etter dette kjapt rollen som faglig leder, der hun virkelig fikk vist sine gode lederegenskaper og passion for faget.

Unni ble avdelingsleder i 2004 og leder salongen til 2012. Etter mange år med mye ansvar, ønsket hun kun å ha fokuset på kunder. Tilsammen har hun over 20 års erfaring i frisørfaget.

Extensions ambassadøren i salongen er Unni. Hun hjelper deg gjerne med forlengelse, tykkelser og effekter, og har 15års erfaring med dette.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc