Adam og Eva Ski presenterer

Postet av Adam og Eva Ski den 14. Sep 2015

JIN-ALEXANDRA

Art director// Faglig leder// Assisterende avdelingsleder


Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

KLIPP: 940 kr

STYLING: Fra 940 kr

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.


Kreativitet og følelsen av å skape noe har alltid vært viktig for Jin-Alexandra. Allerede som liten viste hun stor interesse for form og farge, og hun kunne sitte i timesvis med alt fra å sy, male, lage smykker osv. Frisøryrket var et naturlig valg for henne, og hun begynte frisør utdannelsen rett etter ungdomsskolen.


Jin-Alexandra fikk lærlingplass hos Adam og Eva Ski høsten 2010, og ble nominert to år på rad til "Årets Lærling" internt i konsernet. Hun tok svennebrevet våren 2012, og året etter fikk hun faglig leder rollen og har siden da hatt ansvaret for den faglige kompetansen i salongen. I 2014 ble hun i tillegg assisterende avdelingsleder/ personalansvarlig.


Hun har også jobbet som konsulent for Kerastase (opplæring og kursing av frisører,) og jobbet for diverse visninger som blant annet Fashion week, Esmod, og Moods of Norway.


-Bestått fargespesialist kurset Redken Certified Hair Colorist.

-Gjennomgått følgende interne Stafftraining kurs: klippeteknisk, klippeteknisk advanced og fargeopplæring.

-Bestått Coiffeur Manager del I og II Loreal Professional.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc