Alterna CAVIAR

Postet av Adam og Eva Ski den 18. Sep 2015

Adam og Eva Ski ble kurset/oppdatert i produktserien Caviar fra Alterna.

Her har vi samlet litt grunnleggende info om Alterna. Ønsker du en skreddersydd produktanbefaling for håret ditt, kom gjerne innom salongen, så hjelper vi deg!


ALTERNA-CAVIARTransformasjon etter bare en vask.


Uansett hva dine hårpleiebehov er, mener vi at du skal slippe å velge mellom klinisk-bevist, salong-testet resultater og naturlige bra-for-deg ingredienser. Derfor er våre produkter: PURE. PROVEN. PROFESONAL.PURE
Kaviar, Seasilk, Bamboo, Kendi Oil er dyrebare og bærekraftige råvarer som leverer rene og kraftige fordeler. Vi mener skjønnhetsprodukter bør være FRI FOR: sulfater, parabener og andre harde eller unødvendige tilsetningsstoffer. Vi har en "FRI FOR" etikett på forsiden av hver Alterna flaske og vi har også satsing på miljøvennlig emballasje samt fair-trade praksis.

PROVEN
Vi mener at forbrukerne fortjener kvalitetsprodukter som leverer det de lover. Det er derfor vi har brukt over 15 år på å utvikle teknologien bak Alterna. Resultatet er en state-of-the-art hårpleieserie som er en sammensetning av naturlige og eksklusiv teknologi som Enzymetherapy®.

PROFESJONELL
Løftet om transformasjon uten trade-offs, har vært kilden til Alterna sine luksus produkter. Vi hentet kompetanse og innsikt fra profesjonelle stylister, så vi kunne skape luksuriøse og kvalitetsrike produkter som oppfyller de strenge kravene til profesjonelle salonger og deres kunder.


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc