Den store shampoo guiden!

Postet av Adam og Eva Ski den 23. Okt 2015

Hos oss finner du ett bredt sortiment av hårprodukter. I denne guiden tar vi for oss SHAMPOOENE våre. Vi har shampooer som i tillegg til å rense håret ditt, også skaper ulike teksturer, følelser og bidrar med pleiestoffer.

I et hav av produktanbefalinger både på nett og fra kjente, er det lett å bli forvirret, og ikke minst å glemme at du mest sannsynligvis er på jakt etter en annen shampoo enn den naboen din bruker. Hodebunn, hårtykkelse, og fargehistorikk er ikke det samme hos alle, noe som er helt avgjørende om du blir fornøyd eller ikke.

Her er en oversikt over våre bestselgere for ulike hårtyper.
Vi håper du finner noen tips her!


(Ps: Vi har ikke tatt med shampooer til ulike hodebunnsproblemer, så er du plaget med enten fet, tørr, flass, håravfall eller betent hodebunn, anbefaler vi andre shampooer enn det som er i dette innlegget, kom innom salongen får å få en anbefaling.)


Volum

Disse shampooene får håret til å svelle og øker diameteren på håret ditt. Du vil få en følelse av ett tykkere, lettere og tråere hår. Dessverre er volum og glans noe som ikke lar seg kombinere.
Farget hår

Disse shampooene ivaretar nyfarget følelse så godt det lar seg gjøre, ved å tilføre masse glans og vasker håret skånsomt for å bevare fargepigmentene.

Tørt hår

Disse shampooene hjelper mot tørt/sprøtt hår. Roer ned frizz, samtidig som de tilfører glans, gir kambarhet og en myk følelse. Har du statisk hår er det et tegn på at håret ditt mangler fukt. Fuktighets shampooer kommer med forskjellige "styrker" da man heller ikke ønsker å få for tungt hår, men den "hårfine" balansen mellom begge.


Skadet/svekket hår

Er håret ditt skadet etter harde fargebehandlinger, eller bruker du mye varmeverktøy, er dette shampooen for deg. Den bygger opp håret fra innsiden og styrker håret ditt. Disse shampooene kan kjennes noe tråe ut og gir heller ikke mye glans.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc