Guess who's back?!

Postet av Adam og Eva Ski den 28. Okt 2015

".. nå er jeg endelig tilbake hos den herlige gjengen på Adam og Eva Ski! Jeg står klar for gamle og nye kunder fra november, gleder meg til å se DEG "

PER ANDERS

Art director

Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 940,-

Styling fra kr 940,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.Per Anders begynte på frisørlinja ved en tilfeldighet, men fant fort ut at dette var noe han virkelig hadde sansen og ikke minst talent for. Han begynte som lærling hos Adam og Eva avd. Arkaden i 2006, og besto svennebrevet i 2008. Han fortsatte deretter som frisør hos Arkaden etter endt læretid.

I 2013 begynte han på avd. Ski og jobbet seg opp til tittelen Art Director. Sommeren 2015 slutten han i Adam og Eva konsernet, men kom fort tilbake da han savnet bade det faglige nivået, men også arbeidsmiljøet ved Adam og Eva Ski.

Per Anders synes at faget er fantastisk, med tanke på at man aldri blir utlært. Nye trender og teknikker kommer hele tiden, og man er nødt til å holde seg oppdatert til en hver tid. Han brenner for å få kundene sine til å bli en enda flottere utgave av seg selv. I tillegg har han også spesialisert seg innen herrefaget, med barbering/formklipping av skjegg.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc