Årets fineste julegave – makeover for to kunder!

Postet av Adam og Eva Ski den 23. Des 2015

WOW!

Vi fulgte Tonje og Tommy som vant Personal Shopper-konkurransen på Ski Storsenter en hel dag, der de fikk full makeover med frisør, makeup og flotte antrekk – og for et fantastisk resultat det ble!


Strålende Tonje og Tommy – de glade vinnerne!


Siv Anker Eriksen har lang fartstid som Personal Shopper, og ville gi sin kunnskap og kompetanse i julegave til noen som følte at de trengte en liten oppfrisking. I tillegg til full makeover, var en del av premien å vinne klærne og tilbehøret som Siv plukket ut – og som falt i smak hos vinnerne. Vinnerne vant til sammen varer og tjenester for hele 20.000 kroner!

Førjulstiden er kanskje ikke den tiden av året da folk flest har tid og overskudd til å fornye garderoben. Hva er vel da bedre enn å vinne hele sulamitten og bare nyte det å bli dullet med en hel dag?
Før-bildet av de heldige vinnerne
Sminke fra de flinke jentene på The Body ShopSiv guider og foreslår, og vinnerne prøver og fortellerSalong Edmund sørger for at vinnerne blir fine på håret
En frisørtime er aldri å forrakt, og Adam&Eva vet virkelig hva de gjør!
For en trekløver!


De blide vinnerne Tonje og Tommy er begge travle tobarnsforeldre på hver sin kant. Tonje er til daglig regnskapsfører, men begynner snart i ny jobb, så det passet derfor veldig bra å friske opp stilen litt akkurat nå. Tommy driver eget sandblåsningsfirma, og er vant til å ha møkk under neglene på jobb, men som han sa; han vil gjerne unne ‘konemor’ å se han i noe annet i arbeidsuniformen, nemlig joggebukser.Nydelige Tonje har fått: skinnskjørt fra Haust, topp og singlet fra Byoung, jakke i strikk fra Companys, poncho og Snø armbånd fra VIC , skoletter fra Sapatos, veske fra Morris, skjerf fra SMYK, farge og klipp fra Adam&Eva, makeup fra Body Shop, samt gaveposer fra Kicks, Rituals og Loccitane


Tøffe Tommy har fått: jeans fra Brandstad, skjorte fra Dressmann, genser fra VIC , belte og ytterjakke fra Bertoni, skoletter fra DNA, klipp fra Salong Edmund, samt gaveposer fra Kicks, Rituals og L’Occitane .
Det ble en utrolig hyggelig dag på oss alle sammen – med mye latter og glade og takknemlige vinnere. Forhåpentligvis stråler det gjennom på bildene :) Vår Personal Shopper vet virkelig hva hun driver med!


Takk til Brandstad, Dressmann, VIC , Bertoni, DNA, Salong Edmund, Kicks, Rituals og L’Occitane, Adam & Eva, Haust, Byoung, Companys, Sapatos, Morris, SMYK, Adam&Eva og The Body Shop – dere har vært helt strålende – og viktigst av alt oppi dette; tusen takk til vår flinke og skjønne Personal Shopper Siv!

Tusen takk til dere alle for at dere var med på å gi våre vinnere en fantastisk dag!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc