Ponytail inspiration

Postet av Adam og Eva Ski den 27. Nov 2013Hestehale blir ofte brukt av praktiske årsaker, og kan fort bli en stor uvane!

Har du langt hår, men sjeldent går med håret utslått? Da er du ikke alene! Hestehalen redder mange "bad hair days" og er svært lettvint.

Ofte blir hestehalen sett på som en uting, og lite stylet, men Ponytails har vært mye å se på catwalken den siste tiden, noe som beviser det faktisk er mulig å kombinere både en praktisk og en fabulous look!


Mye er oppnådd bare ved å skjule hårstrikken, enten ved hjelp av håret eller andre hårsmykker. Et must er å gå til innkjøp av ulike strikker med pynt, dette er et enkel tips som gjør underverker med en ellers så "dårlig" helstehale.

Glatt ut eller skap bevegelse i halen, dette vil gjøre det lille eksta -ett flott tips til deg som vil ha en praktisk frisyre på jobb, og må løpe videre til et selskap eller lignende på kvelden.


For at frisyren skal ha et langvarig hold, og ikke minst være lett å gjennomføre, er det viktig med gode stylingprodukter. Her er noen av Adam og Eva Ski sine favoritter:


Slick look:


Messy look:


//Jin-Alexandra, Adam og Eva SkiKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc