Serien som beskytter hårfargen mot solen!

Postet av Adam og Eva Majorstua den 18. Mai 2017

Redken color extend sun

Redken Color extend sun er en serie som beskytter håret og fargen din mot solen. I tillegg gir den deg rikelig med fuktighet samtidig som den pleier og beskytter håret. Har du nyfarget hår eller bare vil beskytte fargen din mot solen er denne serie perfekt for deg i sommer.

  • Color extend sun shampoo fjerner mineraler, klor og salt som skader hårfargen din, og den gjør håret mer motstandsdyktig mot solen.
  • Color extend sun conditioner gir den perfekte after sun pleien håret trenger. Den etterlater håret mykt og glansfult. Den er rik på fukt og pleie. Balsamen er Limited edition og du får den her hos oss.
  • Color Extend Sun Reflective Glow er en leave-in spray som beskytter håret mot UV-stråler og gir håret en fantastisk glans. Hår som har vært utsatt for mye sol, blir gjerne matt og livløst, så dette produktet er et fantastisk hjelpemiddel, både når det kommer til det kosmetiske og med tanke på pleie. Den kan brukes i vått og tørt hår.
  • Color Extend Sun After Sun hårkur går dypt inn i håret og gir deg intensiv fuktighet, pleie og beskyttelse - slik at fargen bevares i solen og håret blir friskt og flott. Virketiden er fra 5-15 minutter.

Kom innom oss og sikre deg en fantastisk hårfarge i sommer, om du så skal reise til varmere strøk eller bare kose deg her hjemme i Norge ☼

//Adam og Eva Majorstua


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.