OM ADAM OG EVA

Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest progressive og innovative frisørgruppe. Svært mange nordmen har nå hatt den helt spesielle opplevelsen det er å bli tatt hånd om av en av de ca 200 ansatte i våre 22 salonger.

Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene i Adam og Eva. Derfor appelerer vi mest til mennesker som føler viktigheten av at frisøren har tid til å lytte til en, samtidig som han eller hun kan bidra med sin kompetanse og trendbevistthet som engasjert fagperson. Kunden skal oppleve at frisøren virkelig bryr seg.

Adam og Eva har blitt kjent for å utfordre. Vi skal utfordre kundene våre til å våge å se seg selv på nye måter, og vi skal utfordre frisørbransjen til å sprenge grenser, både trendmessig og med tanke på den faglige kvaliteten.

Vi har bidratt til å heve kvaliteten - og dermed yrkesstoltheten - til landets frisører i mange år, både gjennom våre Akademikurs for ferdigutdannede frisører, og gjennom vår egen skole, Adam og Eva Skolen.Her finner du oss

Powered by: Bloc