Stylist

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.

Om

LILI

StylistVåre stylister har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og bestått sin internvisning. Nyansatte frisører begynner
også på Stylist nivå hos oss,
inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.De er fra og med dette nivået å finne på vår nettbestilling.Klipp kr 750,-Styling fra kr 750,-Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste

Lili har alltid hatt en pashion for hår og ønsket samtidig å jobbe med mennesker. Å bli en dyktig frisør var drømmen i mange år. Hun begynte utdannelsen høsten 2014 på Adam og Eva Skolen. Etter skolen fikk hun lærlingplass hos Adam og Eva i Ski.

Lili er fantastisk flink til å forme bryn, hun har 18års erfaring med hårfjerning med tråd. Hun er salongens bryn stylist.

Sammensetningen av skreddersydd klipp og farge er noe Lili mener er viktig, og hun jobber med å bli enda bedere hver eneste dag. Målet etter svennebrevet er å starte sin egen salong.


Salonger

Powered by: Bloc