Jin-Alexandra van Cuilenborg

Jin-Alexandra van Cuilenborg

Frisør

Art Director

Våre Art Directors har en stor kundekrets og høy fagkompetanse. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Om

JIN-ALEXANDRA

Art director // Faglig leder // Assisterende avdelingsleder

Våre Art Directors har en god kundekrets og høy fagkompetanse. Når man skal opp til nivå Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 940,-

Styling fra kr 940,-

Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste.Kreativitet og følelsen av å skape noe har alltid vært viktig for Jin-Alexandra. Allerede som liten viste hun stor interesse for form og farge, og hun kunne sitte i timesvis med alt fra å sy, male, lage smykker osv. Frisøryrket var et naturlig valg for henne, og hun begynte frisør utdannelsen rett etter ungdomsskolen.


Jin-Alexandra fikk lærlingplass hos Adam og Eva Ski høsten 2010, og ble nominert to år på rad til "Årets Lærling" internt i konsernet. Hun tok svennebrevet våren 2012, og året etter fikk hun faglig leder rollen og har siden da hatt ansvaret for den faglige kompetansen i salongen. I 2014 ble hun i tillegg assisterende avdelingsleder/ personalansvarlig


Hun har også jobbet som konsulent for Kérastase (opplæring og kursing av frisører,) og jobbet for diverse visninger som blant annet Fashion week, Esmod, og Moods of Norway.

-Bestått fargespesialist kurset Redken Certified Hair Colorist.

-Gjennomgått følgende interne Stafftraining kurs: klippeteknisk, klippeteknisk advanced og fargeopplæring.

-Bestått Coiffeur Manager del I og II Loreal Professional.

Salonger

Powered by: Bloc