Trude Marthinsen

Trude Marthinsen

Frisør

Om

TRUDE

Senior Art Director // Avdelingsleder

Våre Sr. Art Directors har mange års erfaring som frisør og ett godt renomme i bransjen. De er viktige rollemodeller og har en stor kundekrets. Disse frisørene har ett høyt faglig nivå og ansiennitet i Adam og Eva, og når man skal opp til nivå Sr. Art Director, vurderes dette av salongens avdelingsleder og faglig leder. Mange av våre Sr. Art Directors har undervist internt i Adam og Eva Gruppen og eksternt for våre samarbeidspartnere.

Klipp kr 1150,-

Styling fra kr 1100,-

 Fargebehandlinger er samme pris på alle nivåer - se prisliste. Trude visste i tidlig alder at hun ville bli frisør. Allerede som liten elsket hun å sitte å gre håret til alle dukkene sine

 Hun tok svennebrevet sitt i 1995, og begynte hos Adam og Eva Ski i 2001. Et år senere begynte hun som lærer på Adam og Eva Skolen, itillegg til full jobb i salongen. Trude har også jobbet som konsulent for Adam og Eva Akademiet, og har derfor erfaring fra å stå på scene og vise ulike klippe/farge/styling teknikker.

Trude ble faglig leder i 2004, frem til hun overtok som avdelingsleder 2012. Til sammen har hun nærmere 25 års erfaring i frisørfaget, og elsker ordtrykket "pashion for fashion". Hun ble nominert til "Årets frisør" internt i konsernet i 2013 og 2014.

-Gjennomgått følgende interne Staff Training kurs: klippeteknisk, klippeteknisk Advanced.

-Bestått Coiffeur Manager del I og II Loreal Professional.

Salonger

Powered by: Bloc